parallax background
 

Kantoornieuws

 

Beëdiging Marinka Roseboom

Op 23 oktober 2019 moest mevrouw K.M. (Marinka) Roseboom zich melden bij de rechtbank in Arnhem. "Wat is er aan de hand?!" hoor ik u denken… Ze moest ten tonele van de rechter verschijnen, ging de zittingskamer binnen als kandidaat-notaris maar kwam eruit als toegevoegd notaris!

Bij Ministerieel Besluit is Marinka aangewezen als toegevoegd notaris en na het afleggen van de belofte bij de rechtbank, waarin zij beloofd heeft om zich aan alle regels van het notarisambt te houden, is zij bevoegd om uw notariële akten als toegevoegd notaris te ondertekenen.
336x280-huisje-boompje-beestje2

Wat is uw testamentmoment?

Gedurende maanden september en oktober neemt ons kantoor deel aan de landelijke campagne die er op gericht is om mensen bewust na te laten denken over hun testament. Het eerste kleinkind, het ontmoeten van een nieuwe liefde of het stuklopen van een relatie. Op zulke momenten wordt meestal niet gedacht aan het testament, terwijl dat wel zou moeten! Dergelijke gebeurtenissen zorgen vaak voor een grote verandering in iemands leven.
Wilt u weten of dit uw testamentmoment is?
 

Publieksdag KNB

De beroepsorganisatie voor het notariaat bestaat 175 jaar. Dit is zaterdag 3 november 2018 gevierd tijdens de landelijke publieksdag.
Wij zijn met taart op bezoek geweest bij een aantal verzorgingshuizen in de regio. Even wat extra aandacht voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van de verzorgingshuizen.
Voor kinderen uit de regio hadden we een kleurwedstrijd georganiseerd. De prijswinnaars kregen in de verzorgingshuizen hun prijs uitgereikt. Het was een geslaagde dag!

AED locatie

Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar per dag krijgen 300 mensen buiten het ziekenhuis een hartaanval. Terwijl ze op de fiets zitten, hardlopen, aan het werk zijn, in de bioscoop zitten. Als u het mis ziet gaan bij iemand in uw buurt, is een automatische externe defibrillator (AED) onmisbaar.
Weet u echter wat u moet doen als iemand een hartaanval krijgt? Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben wij ervoor gekozen om een AED op ons kantoor te plaatsen. Daarnaast zijn een aantal mensen van ons team getraind in het gebruik van de AED en in het bieden van eerste hulp bij ongelukken.
Onlangs ontvingen zij een certificaat uit handen van Saskia Borman van Fuego B.V. te Tiel. Met recht iets om zowel uit persoonlijk als uit maatschappelijk opzicht trots op te zijn.

Netwerk Notarissen


Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Hierdoor blijven wij up-to-date omtrent alle wetswijzigingen en discussies in de praktijk.

De notariskantoren aangesloten bij Netwerk Notarissen houden elkaar scherp en helder, wij delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen u beter kunnen helpen.

>>Lees hier het laatste nieuws van Netwerk Notarissen
error: Auteursrechtelijk beschermd!