parallax background
 


Online Dossier

Online Dossier

In verband met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is ons kantoor gebonden aan strenge regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Daarom maken wij gebruik van een online portaal voor cliënten, het Online Dossier. In het Online Dossier kunnen wij met onze cliënten veilig documenten delen.
De documenten en correspondentie in uw zaak zullen wij via het Online Dossier aan u beschikbaar stellen. Het Online Dossier biedt tevens de mogelijkheid voor het uploaden van documenten die u aan ons wilt verzenden. Om in uw Online Dossier in te kunnen loggen, ontvangt u een apart e-mailbericht met daarin een link en een uitleg over de werking van het Online Dossier. Vervolgens kunt u alle stukken die wij voor u in uw Online Dossier zetten (bijvoorbeeld de conceptakte(n) en de nota van afrekening) online inzien zodra deze gereed zijn. Daarnaast kunt u later, wanneer u deze stukken nog eens nodig heeft, ze altijd blijven inzien.
Heeft u een geactiveerd Online Dossier-account? Klik hier om in te loggen, of gebruik de link die u per e-mail van ons heeft ontvangen.