parallax background
 

Over Hoogenboom Netwerk Notarissen

Welkom


Ons kantoor staat in voor zorgvuldige en efficiënte behartiging van uw belangen. Als team staan wij voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. Onze adviezen en uw akten zijn altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen, waarbij wij zorgen dat onze adviezen en akten ook voor u goed leesbaar zijn.

Wij staan open voor uw verhaal, en bieden u informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Met ons team ondersteunen wij u graag bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van uw zaken. Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd op meerdere vakgebieden, waardoor wij u kunnen behoeden voor juridische valkuilen.

We kunnen u onder andere helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Ook op minder vrolijke momenten zijn we uw steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Daarnaast kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren of het in uw situatie slim is om een erfenis te accepteren.

U bent van harte welkom op ons kantoor om uw wensen te bespreken. Ons kantoor is centraal gelegen in het Rivierengebied en tevens voor minder validen toegankelijk. Als u liever wilt dat de notaris bij u aan huis komt, dan is dat uiteraard mogelijk.