parallax background
 

Lemstra Notariskantoor gaat over in Hoogenboom Netwerk Notarissen

Samen sta je sterker!


Vanaf 1 april 2020 is Lemstra Notariskantoor te Kesteren overgegaan in Hoogenboom Netwerk Notarissen te Eck en Wiel. Het kantoor in Kesteren is gesloten, maar de deuren in Eck en Wiel staan wagenwijd voor u open.

Op 1 januari 2018 zijn onze notariskantoren reeds een samenwerking aangegaan. Om de juridische kennis, praktijkervaringen en krachten van deze kantoren nog meer te bundelen, is ervoor gekozen om vanuit één vestiging te werken.

Dit betekent voor u dat u voor al uw juridische advies en notariële werkzaamheden van harte welkom bent in Eck en Wiel, waar ons samengevoegd team voor u klaarstaat. Alle werkzaamheden die werden verricht door Lemstra Notariskantoor worden voortgezet door Hoogenboom Netwerk Notarissen in Eck en Wiel. Had u nog een lopende zaak bij Lemstra Notariskantoor? Dan wordt uw zaak gewoon verder behandeld door Hoogenboom Netwerk Notarissen, zonder dat u hiervoor zelf actie hoeft te ondernemen.

Ook als u in het verleden klant bent geweest bij Lemstra Notariskantoor, of misschien zelfs van notaris Versluys of notaris Zijlstra, dan bent u nu van harte welkom in Eck en Wiel. Wij bewaren op dit kantoor namelijk ook uw akten en dossiers uit het verleden, zodat deze geschiedenis binnen handbereik voor u blijft.

Heeft u vragen over de overgang naar Eck en Wiel? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers, wij staan graag voor u klaar. Als u zelf niet in de gelegenheid om naar Eck en Wiel te komen, is het uiteraard ook mogelijk dat wij u thuis bezoeken.