parallax background
 

Zijn uw akten nog up-to-date?

Akten up-to-date

Wet- en regelgeving veranderen continu. Sommige veranderingen komen in het nieuws, maar vaak gebeurt dit ook niet. Ook uw persoonlijke situatie kan door verschillende oorzaken zomaar veranderen. U en uw omgeving staan immers niet stil. De akten die u vandaag maakt sluiten goed aan op uw leven en op de wet op dit moment, maar is dit over een aantal jaren nog steeds het geval? Om er achter te komen of uw akten nog up-to-date zijn, kunt u deze tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek door ons laten toetsen ('APK-keuring').

Of het nu gaat om huwelijks-/partnerschapsvoorwaarden, uw samenlevingsovereenkomst, uw testament of statuten van een vereniging of vennootschap, wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een vrijblijvende toets.

Akten worden na ondertekening thuis meestal snel en veilig opgeborgen, geen omkijken meer naar. Om er voor te zorgen dat uw akten up-to-date blijven, kunt u zich hieronder aanmelden voor een periodieke toets. Wij sturen u dan om de vijf jaar een 'APK-herinnering'.

U kunt hieronder uw gegevens invullen, zodat u om de vijf jaar van ons een herinnering ontvangt voor een 'APK-keuring' van uw akten. Hierbij kunt u aangeven om welke akte(n) het gaat. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    U wenst een akten APK-keuring voor uw:

    Huwelijkse voorwaardenPartnerschapsvoorwaardenSamenlevingsovereenkomstTestamentStatuten

    Wij gebruiken en verwerken uw persoonsgegevens ten behoeve van de advisering en om u een e-mail te sturen dan wel om telefonisch contact met u op te nemen. Door het verzenden van dit contactformulier gaat u hiermee akkoord. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens vindt u in onze privacyverklaring.


    * Verplicht